I köttväg blev det ett säkert kort, helgrilladfläskfilé. Paprikan grillas inte så hårt så den har tuggmotstånd så tillsammans med krämig avokado som är bland det bästa jag vet att blanda i en sallad, så smakade det fantastiskt och passade så fint till fläskfilén
Blanda rosmarin, citronskal, salt, svartpeppar och olivolja. Gnid in fläskfilén med kryddblandningen. Helstek fläskfilén och låt det vila i 5-10 minuter. 600 g fläskfilé. rivet skal av 1 citron
Pressa i citron efter smak och smaka ev av med mer kryddor. Marinerad helgrillad fläskfile' 4-6p2 dl allround grillolja 2 dl rött matlagningsvin1 dl sweet chilisås1 msk oregano1 msk torkade örter1 klyftad röd lök2 hela fläskfile' ca 500 g varSkär av lite fett och senor. 1 citron. 5 citrongrillkryddaolika salladssortercoctailtomatgurkaskivad lökcaprisTärna, hacka och rör ihop i en skål. Fläskfilégratäng med trattkantareller 4p. 1 kg fläskfilé. 1 citron 5 dl vispgrädde. 1 kg fläskfilé
Lite salt och en skvätt citron på så är man hemma. Denna oxfilé åt vi på nyårsafton. Marinera den putsade oxfilén i valfri marinad ett dygn innan tillagning
Helgrilladfläskfilé med citron, vitlök, chili och salvia. Finriv det yttersta skalet av citronen, finhacka vitlök, chili, strimla salvia och lägg alltsammans med fläskfilén och olivolja för att marinera
Blanda rosmarin, citronskal, salt, svartpeppar och olivolja. Gnid in fläskfilén med kryddblandningen. Helstek fläskfilén och låt det vila i 5-10 minuter. Skiva köttet 600 g fläskfilé. Rivet skal av 1 citron