Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minutpå varje sida. Lägg upp på fat. Skala och grovhacka vitlöken samt den färska ingefäran
Vi har några påsar kvar ibutiken här på Solhaga, om ni nu skulle ha vägarna förbi. Och de sista stora säckarna gjorde vi ett riktigtfint veckans bröd av den här helgen
Ärtor, majs och paprika-blandningfinns att köpa i frysen färdigblandat. Tittai kryddhyllan, vanligt är iranskriskrydda men också Indiskavarianterkryddpåsar är goda att blanda ner med riset
Anna LindLewin är en av de stora auktoriteterna när det gäller att ta vara på maten — hennes bok Fattigariddare och andra kökshjältar är full av goda tips
Då var vi åter på plats i köket efter en litenminisemesterresatill närmaste huvudstad, Köpenhamn, där vi spatserat runt och bara njutit av tillvaron några dagar
rödbetsbiff, majs, tomat, röd quinoa, avocado och halloumi. Röbetsbiff à la lindströmpå en kulle av resterBlev så sugen på en rödbetsbiff med tanke på vad jag skrev tidigare, så det fickbli en sådan till kvällsmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.