Om färskpotatisarna är stora så kan du dela dom i halvor, är dom små så behåller du dem hela. Inlägget Rostadfärskpotatis med sparris och champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Krossa hela rosépepparkorn och svartpepparkorn i mortel och vispa ihop med olivoljan. En härligt somrig sallad med rostadfärskpotatis, rödlök, tomat, ruccola och god dressing
1 kg färskpotatis 2 msk olivolja salt & peppar ½ dl kapris 3 schalottenlökar ½ dl persilja 2 msk färsk dragon Vinägrett. - Läs hela inlägget här 1 kg färskpotatis
Till det grillade igår åt vi ugnsrostadfärskpotatis med rosmarin och annat gott. Efter de 15 minutrarna, lägg cocktailtomater, tunna klyftor rödlök, hela vitlöksklyftor och några kvistar färsk rosmarin i formen
400 g färskpotatis 4 gula lökar, dela i mitten 1 knippe persilja 1 citron, skal och saft salt olivolja Blanda potatis och lök med salt och olivolja. - Läs hela inlägget här 400 g färskpotatis
8 port 750 g sötpotatis 750 g färskpotatis 1 tsk salt 3 msk flytande margarin/smör 3 salladslökar 250 g körsbärstomater 1 dl svarta oliver 3 dl gräddfil 1 krm svartpeppar 1 tsk flingsalt Gör så här. - Läs hela inlägget här 8 port. 750 g färskpotatis
(Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen. Servera med vitlöksdressing, rostad potatis och grönsallad
Här är tre av recepten som passar hela sommaren, inte bara på midsommar. Bind upp filéerna om det behövs för att få dem lika tjocka hela vägen (för jämnare tillagning)