Hel rostad färskpotatis recept

Rostad färskpotatis med sparris och champinjoner

Rostad färskpotatis med sparris och champinjoner

Om färskpotatisarna är stora så kan du dela dom i halvor, är dom små så behåller du dem hela. Inlägget Rostadfärskpotatis med sparris och champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Rostad potatissallad

Rostad potatissallad

Krossa hela rosépepparkorn och svartpepparkorn i mortel och vispa ihop med olivoljan. En härligt somrig sallad med rostadfärskpotatis, rödlök, tomat, ruccola och god dressing
Rostad fransk potatissallad med dragon.

Rostad fransk potatissallad med dragon.

1 kg färskpotatis 2 msk olivolja salt & peppar ½ dl kapris 3 schalottenlökar ½ dl persilja 2 msk färsk dragon Vinägrett. - Läs hela inlägget här 1 kg färskpotatis
Rostad potatis med rosmarin

Rostad potatis med rosmarin

Till det grillade igår åt vi ugnsrostadfärskpotatis med rosmarin och annat gott. Efter de 15 minutrarna, lägg cocktailtomater, tunna klyftor rödlök, hela vitlöksklyftor och några kvistar färsk rosmarin i formen

Rostad ört & vitlökspotatis

Skrubba potatisen och lägg den i en ungsfast form, ringla över olivoljan och lägg på vitlöksklyftorna, skalade och hela
Rostad potatis med lök och persilja.

Rostad potatis med lök och persilja.

400 g färskpotatis 4 gula lökar, dela i mitten 1 knippe persilja 1 citron, skal och saft salt olivolja Blanda potatis och lök med salt och olivolja. - Läs hela inlägget här 400 g färskpotatis
Rostad sötpotatissallad

Rostad sötpotatissallad

8 port 750 g sötpotatis 750 g färskpotatis 1 tsk salt 3 msk flytande margarin/smör 3 salladslökar 250 g körsbärstomater 1 dl svarta oliver 3 dl gräddfil 1 krm svartpeppar 1 tsk flingsalt Gör så här. - Läs hela inlägget här 8 port. 750 g färskpotatis
Bondbönor och färskpotatis

Bondbönor och färskpotatis

De skumgummiliknande ärtskidorna väger en hel del och är, till skillnad från en del andra gröna bönor, oätliga
Tre kalla rätter - toppen hela sommaren!

Tre kalla rätter - toppen hela sommaren!

Här är tre av recepten som passar hela sommaren, inte bara på midsommar. Bind upp filéerna om det behövs för att få dem lika tjocka hela vägen (för jämnare tillagning)