Rostad färskpotatissallad med jordgubbar och mynta
Hötorgshallens blogg
Hötorgshallens blogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 Ingredienser
  • 1 kg färskpotatis 3 msk olja flingsalt 1 liter jordgubbar 1 rödlök 15-20 myntablad 0.5 dl balsamvinäger (valfritt) 0.5 dl olivolja 1 krm salt 1 krm peppar ev mozzarella eller annan proteinkälla Instruktioner Sätt ugnen på 225 grader Tvätta och halvera färskpotatisen och lägg den på en plåt. Ringla över lite olja och flingsalt och ugnsbaka tills den har rätt konsistens, ca 20-30 minuter Rensa jordgubbarna, skölj och dela i kvartar. Hacka myntablad och rödlök. Skär även mozzarellan i kuber om du vill ha mozzarella. Blanda ihop dressingen av balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Blanda den färdigrostade potatisen med övriga ingredienser och slå över dressingen. 3.5.3208

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.