Halvtina haricotsverts och dela dem på mitten. Skär ananasen i fyra klyftor. Tillsätt den halvtinade haricotsvertsen rör om och låt dem puttra med någon minut tillsammans med resten av marinaden
Skär ananasen i fyra klyftor. Servera med ris, currystekt ananas och en grönsallad. Tänkte tipsa om en riktigt god kötträtt (receptet kommer från Buffe tidningen)Bulgogi med currystekt ananas 400 g lövbiff 1 förpackning frysta haricotsverts (à 250 g) 1 färsk ananas curry. Kram Milla 400 g lövbiff 1 förpackning frysta haricotsverts ( 250 g) 1 färsk ananas curry
Nästan rå rödbetsbiff med senapssås, Toskansk bönpuré med haricotsverts och örtiga brödsmulor, Bruschetta med cashewcrème och confiterad tomat, Friterat bröd med tångkaviar, crème fraiche och rödlök
Förväll dina HaricotsVerts i saltat vatten ca 4-5 minuter. 200 g haricotsVerts. Skär upp basten på den färska vitlöken i tunna skivor och grovhacka den
Tillsätt ananasbitarna och fräs under omrörning ca 3 min. Blanda i haricotsverts eller sockerärter och fräs ca 1 minut. 2 dl ananas skuren i bitar. 150 g haricotsverts eller sockerärter
haricotsverts. Skär ananasen i bitar. Lägg paprika och ananas i pannan och låt fräsa med i någon minut. Späd med ananasjuice och teriyakisås och låt allt koka upp