Hacka persilja ochvitlökoch blanda med smöret, smaka av med peppar och salt. Skölj och borsta musslorna, släng de som är trasiga och de som inte stänger sig när man knackar dem mot köksbänken
Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färskaharicotsverts. 11 st Vitlök. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricotsverts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricotsvertsoch stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicotsverts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricotsverts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlökochharicotsverts
Skicka med e-post. Pressa ner vitlöksklyftorna, rör i osten, persiljan och en skvätt olivolja. När pastan är klar, häll bort vattnet och häll tillbaks pastan i kastrullen igen
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.