Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på. Forma fyra hamburgare. Du kan även kolla köttsaftens färg genom att trycka in en provsticka där hamburgaren är som tjockast
Hamburgare. Blanda om ordentligt och forma 4 stora hamburgare. 5 msk Olivolja, Extra Virgin. 1. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna
Värm en stekpanna med olivolja, strö i socker och fräs vitlök, paprika och chili. Blanda färsen till en slät massa och forma till 2 cm tjocka och 12-15 cm runda hamburgare. 3 msk olivolja
Vi hoppade över pizza idag och gjorde hamburgare istället. Hamburgare. Bara klyfta potatis och lägg med lite olivolja i en ugnspanna ca 15-20 minuter på 225°C
Värm upp olivoljan i en kastrull. Du kan hitta alla möjliga olika hamburgare i stan nu - veganska, vegetariska, ekologiska, vanliga, och så de där för riktiga gourmander såklart
- Gör en fräsch sallad på grillad paprika och avokado som du skär i bitar och blandar med en dressign på olivolja, vitvinsvinäger, lite salt och peppar
Forma till två hamburgare. Lägg spenatblad på en tallrik och lägg på en hamburgare. 11 tsk olivolja. 11 tsk olivolja att steka i. 11 msk hackad färsk bladpersilja 1⁄2 msk olivolja
Grillad hamburgare. Forma färsen löst till fyra hamburgare utan att arbeta den för mycket. Lägg på en hamburgare, lite karamelliserad lök och en bakad tomat
Forma hamburgare av färsen, salta och peppra med svartpeppar. Ett tips är att lägga dressing eller majonnäs och ketchup underst på underbrödet, sedan strimlad sallad, vidare hamburgare, baconskivor, inlagd gurka, hackad lök, skivad tomat och sist toppa med locket (brödet)
Lägg på en plåt tillsammans med olivolja, pressad vitlök, salt och svartpeppar och blanda runt. Hamburgare med snabbpicklad rödlök och lingoncoleslaw med ingefära (4 port)