Halstra pilgrimsmusslorna hastigt i het panna. Hacka dillen grovt. Strö över dillen. 12 pilgrimsmusslor. 1 knippe dill. Lägg upp på tallrik, blomkålspurén, placera ovanpå 3 pilgrimsmusslor, en lite klick röd stenbitsrom på varje pilgrimsmussla. 12 pilgrimsmusslor 1 knippe dill
Börja med att röra samman en marinad av dill, citronolja, citronskal, salt och peppar. Västerbottensostsoppa med pilgrimsmusslor och Västerbottensostrullar 4 port. 8 pilgrimsmusslor. 1 msn fint hackad dill. / Anki och Håkan Västerbottensostsoppa med pilgrimsmusslor och Västerbottensostrullar 4 port Soppa
Ikväll ska vi äta halstradepilgrimsmusslor á Tommy Myllymäki till förrätt, stekt oxfilé med bakad potatis till varmrätt och en vaniljpanacotta med äppel och päronkompott till efterrätt
Till huvudrätt åt jag ljummen skaldjurssallad med pilgrimsmusslor, havskräftor, färska räkor och. blåmusslor som serverades med havsskum, sparris och dill
Årets kanske sista halstrades lätt så att kärnan var rå, kryddades med smör, persilja, dill, vitlök och ett tillbehör på råstekt sötpotatis och pancetta
en halstrad pilgrimsmussla per personkrutongerknaperstekt sidfläskkryddkrasse och ev lite dill. Häll soppan i tallrikarna, lägg i musslan, strö på krutonger, sidfläskströssel och garnera med dill och lite kryddkrasse
Till detta halstrade vi pilgrimsmusslor, inte så äckligt faktiskt. 500 g vit sparris 2 schalottenlökar 1 vilöksklyfta 2 dl vitt vin 5 dl oatlygrädde (iMat) Dill som garnering Salt och peppar