Halstrad gravlaxsallad med senapsdressad potatis
ingelamlandberg
ingelamlandberg

Halstrad gravlaxsallad med senapsdressad potatis

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 st mindre potatisar, kokta och skivade
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 1.5 msk grovkorning senap
  • 3 msk rapsolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 påse bladspenat
  • 2 st äpple. gärna syrligt, hackade
  • 0.5 st prjolök
  • 200 g gravad lax, hellst i bit, tärnad 2x2 cm. Men färdigskivad fungerar också.

Beskrivning

    1. Blanda ihop vinäger, senap, olja och smaka av med salt och peppar.

    2.Vändruntdenskivadepotatisenisenapsvinägretten, låt dra en stund.

    3. Tärna äpple, strimla purjolök och vänd ner med spenaten i potatissalladen.

    4. Tärna gravlaxen i 2x2 cm bitar. Halstra laxen och toppa salladen med den, dill och citron.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.