I veckan bjöd jag på denna rabarber & hallonpajmed ett härligt täcke av havre och råg. Tänkte att jag skulle dela med mig av detta recept åt er idag om någon av er kanske är baksugen
Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Hur trevligt som helst även om kakmagen är till bredden fylld med kaksmet och hallonpaj och ingen rörelse what so ever (förutom den kroppsaktivitet som krävs i stegen mellan ugn och arbetsbänk) har utförts
Den blir så saftig i ugnen då, gärna under ett härligt täcke av fetaost- och creme fraicheröra. Men jag har nog höjden av otur att bli förkyld efter bara varit frisk några dag kommer den tillbaka med full kraft
Tänkte överösa er med recept på bärpajer. Toscatäcke. Servera med glass eller vispad grädde. Fördela det ovanpå bären, det måste inte bli ett helt täcke
Blanda hallonen med potatismjölet och finfördela dem i skalet. Toscatäcke. Toscatäcke. 3 paket frysta hallon, går även bra med färska, ca 600 gram. Nagga pajskalet med gaffel och förgrädda 10 min i mitten av ugnen
Hallonpajmed vit choklad. Som sagt så älskar jag hallon, som ni kanske förstår med alla hallorecept. Idag har jag också påbörjat ett lapptäcke, sykursen startar nästa vecka , så det gäller att få lite inspiration