Tillsätt buljongtärningarna + alla de andra ingredienserna, till grytan. reda av grytan med majsena eller lite vetemjöl om man tycker såsen är för tjock eller för tunn
Bryn köttet i Milda Culinesse. Gryta. Pressa potatis och selleri och tillsätt MildaMiniMat 7 % och parmesan. Tillsätt vatten, buljong och MildaMiniMat 7 % och låt sjuda under lock på svag värme ca 15 minuter. 1 dl MildaMiniMat 7% eller Mildamat 15%. 2 msk Milda Culinesse. 2 1/2 dl MildaMat 7% eller MildaMat 15%
mat och dryck . Jag blandade i min fraiche på 5 % med mildaminimat och sen lät jag färsk blomkål, broccoli, purjolök, och paprika koka med en stund. Hela grytan innehöll 28 pp och det räckte till 6 portioner så 5 pp
Är Ni också trötta på julmaten. Fanns ett recept på en köttgryta i Lidl bladet för ett tag sedan som jag gjorde om lite för att det skulle bli mer magert och passa Viktväktarnas program
Är Ni också trötta på julmaten. Fanns ett recept på en köttgryta i Lidl bladet för ett tag sedan som jag gjorde om lite för att det skulle bli mer magert och passa Viktväktarnas program
Lägg ner lök, ansjovis+spad, sirap och ättika i grytan. Porterstek för 6 personer - 11 propoints per portion ca 1,2kg nötstek tex fransyska (blir ca 890g färdig stek)2 tsk olja33cl porter1/2 tsk timjan2 klyftor vitlök6 vitpepparkorn2 st gul lök2 st tärningar köttbuljong3/4 dl svartvinbärssaft koncentrerad7 enbär1-2 msk kinesisk soya2 1/2 dl mildaminimat 7%12 potatisarBryn köttet på båda sidor i lite olja så att du får en fin stekyta. Slottsstek för 6 personer - 10 propoints per portion ca 1,2 kg nötstek tex fransyska1 tsk olja1 msk sirap1 st gul lök5 st ansjovisfileer2 tsk ättikssprit1 lagerblad5 kryddpepparkorn5 vitpepparkorn5 dl vatten2 dl mildamat extra 4 %1 msk maizena redningsalt & pappar12 st potatisBryn köttet runt om i lite olja