Gris vildsvin recept

PULLED PORK PÅ VILDSVINSKARRÉ

PULLED PORK PÅ VILDSVINSKARRÉ

Alla recept med fläskkött kan i princip användas, men det är ändå kul att leta efter recept anpassade till just den "lilla" vilda grisen
En värmande gulasch

En värmande gulasch

En riktigt rustik rätt är det och oroa er inte om ni inte har tillgång till vildsvinsbog, det går precis lika bra med bog från en vanlig gris
Lufttorkad salsiccia

Lufttorkad salsiccia

Vildsvinskött och sidfläsk från gris. En med med griskött och samma kryddning som en färsk kalabrisk salsiccia jag gjorde nyligen, det vill säga torkad turkisk chili, fänkålsfrön och fänkålspollen
Gryta med asiatisk touch.

Gryta med asiatisk touch.

) Vi fick först hem hjortkött i november och strax därefter dök det upp vildsvins i frysen, så både gris och nöt har fått stå lite åt sidan som ni kanske förstår
Chorizo med dovhjort

Chorizo med dovhjort

1 kg gris eller vildsvin, helst karré eller annan fet del. 1 kg gris eller vildsvin, helst karré eller annan fet del
Att vara vuxen. Eller inte...

Att vara vuxen. Eller inte...

Har ni ingen vän som skänker er vildsvinskött, så går det precis lika bra med vanlig tamgris (mycket konstigt ord tycker jag, känns som de bor inne i huset då)
Porchetta på rapsgris

Porchetta på rapsgris

Bacon är bacon och även om det var gott slår det aldrig mitt hemmagjorda bacon som jag gjorde av varmrökt vildsvin
Färserad & rökt vildsvinsklubba

Färserad & rökt vildsvinsklubba

Eller så kan vi importera grisar som föds upp på odlade spannmål, fraktats, slaktats, behandlats på ett sätt vi inte vill veta för att sedan åka kors och tvärs i Europa innan det landar på vår tallrik

Glödgrillade Heta Ostron

Helgrillad Gris Myron Mixon-Style. Jerk SeabreamSaltinbakad GuldsparidHappyBBQs Grillade Bästkust kräftorGrillad Seabream 2 olika receptRobins laxburgare med vit- och grönmögelostBaconlindade pilgrimsmusslor på grillenChicken CigarsÖlkorv på vildsvin
Intervju med Johan Sörberg

Intervju med Johan Sörberg

Nu blir det paus och mer att dricka under tiden som vildsvinskultingen går klart på rotesseriet i Braai grillen