I den skulle det få plats en hel gris. I går gjorde jag i alla fall av med en vildsvinsstek. Vi har två frysar hemma, varav en är en stor gammeldags pjäs som öppnas som en kista
Vildsvinskött och sidfläsk från gris. En med med griskött och samma kryddning som en färsk kalabrisk salsiccia jag gjorde nyligen, det vill säga torkad turkisk chili, fänkålsfrön och fänkålspollen
) Vi fick först hem hjortkött i november och strax därefter dök det upp vildsvins i frysen, så både gris och nöt har fått stå lite åt sidan som ni kanske förstår
Har ni ingen vän som skänker er vildsvinskött, så går det precis lika bra med vanlig tamgris (mycket konstigt ord tycker jag, känns som de bor inne i huset då)
Grisarna är inte särskilt skygga heller och en bit utanför stan springer de faktiskt omkring på gatorna och mellan husen och är ibland inne på folks tomter
Eller så kan vi importera grisar som föds upp på odlade spannmål, fraktats, slaktats, behandlats på ett sätt vi inte vill veta för att sedan åka kors och tvärs i Europa innan det landar på vår tallrik
Helgrillad Gris Myron Mixon-Style. Jerk SeabreamSaltinbakad GuldsparidHappyBBQs Grillade Bästkust kräftorGrillad Seabream 2 olika receptRobins laxburgare med vit- och grönmögelostBaconlindade pilgrimsmusslor på grillenChicken CigarsÖlkorv på vildsvin