Eller som vi säger i Skåne, fläskmed lögasås, hur man säger det så är det väldigt gott. Mixa såsen med stavmixern och man vi ha den slät, om den blir för tjock så späd med lite mer mjölk
3 portioner 500 g sidfläsk 2 gula lökar 2,5 dl grädde Salt Vitpeppar Smör 1 tsk sojakulör 300 g blomkål 1. Stek fläsket, koka blomkålen 2. Skiva löken i lagom tjocka skivor3. Bryn i rikligt med smör tills löken börjar bli mjuk och glansig 4. 500 g sidfläsk. 300 g blomkål
Jag håller svenskkurs för en grupp persisktalande afghaner och hjälper framför allt två unga kvinnor, med två barn var, där männen är kvar i Afghanistan
Du kan gärna själv räkna ut den totala kolhydrathalten i den här rätten, medoch utan äpple ochtomater, och avgöra om det passar in i ditt sätt att leva
Numera äter troligtvis många i min ålder snarare försvenskad italiensk mat med pasta som huvudingrediens, men det tar inte särskilt mycket längre tid att koka några potatisar, steka lite fläskoch göra en sås från grunden
När jag och P bodde i Kina umgicks vi med flera amerikanska familjer, och mina första bekantskaper där med pumpan i tillagat tillstånd blev tyvärr aldrig någon positiv upplevelse heller
Rimmad fläsklägg i ugn med timjan. Nu på det nya året kommer jag att ägna mycket tid åt att träna och laga riktigt bra mat och mindre tid åt att vara aktiv på sociala medier, typ Facebook och Instagram
) tillsammans med pressad limesaft och hackad rödlök som "sås" till inlagd sill. Gjorde en variant i blender med mindre mängd vatten och utan vanilj, gick bra det också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.