Fläskkarré, eller grishals som det också kallas, är den främre delen av grisens rygg. Karré med sötsyrlig sås och broccoli Fläskkarré med sötsur äppelcidervinägersky
Olof hällde öl i en värmetålig form som fick grilla tillsammans med fläskkarrén under lock, för att den skulle stå där och avge lite trevliga, aromatiska ångor
Dagens recept innehåller en riktigt fin fläskkarré, min favorit på grisen. Gris i olika former Här kommer lite mer mat från resan, innan jag kommit igång på hemmaplan
Pulled pork1,5 kg fläskkarré utan ben1 stor gul lök2 vitlökar2 msk koncentrerad oxfond1 msk worshirechestersås1 msk dijonsenap1 msk tomatpurésalt och pepparrapsoljaHacka lök och vitlök grovt. 1,5 kg fläskkarré utan ben
Även detta ett framdelskött från lilla grisen men såg ut att vara lite mindre insprängt fett. Men i stället för att använda mig av fläskkarré, som de flesta använder, testade jag att göra på picnicbog
Har du möjlighet att få Kravkött från en nöjd och glad gris är det naturligtvis ännu bättre. Den använder jag till allt möjligt, soppor, vegetariska rätter, och som här till fläskkarré