Häromkvällen gjorde jag goda högrevsburgare som vi åt med guacamole, grilladeoch marinerade grönsaker (zuccini, aubergine, lök och paprika) vitlöksstekta champinjoner och lite pommes
Grillade, marinerade grönsaker. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
Grillade dem i het het panna och olivolja med modesta mängder salt och svartpeppar samt tunna skivor vitlök (lägg på dem precis mot slutet - annars blir de förkolnade), skurna i min eminenta tryffelskärare som fortfarande väntar på sin moderprodukt (en dag ska jag skaffa tryffehund och åka till Gotland
Skär auberginen i små tärningar. Lägg paprika ochzuccini på en plåt med bakplåtspapper. Blanda i resten av vattnet, saltet och det mesta av mjölet i startdegen
Syrlig, salta och tuggiga. De grilladeaubergine / zuccinin är inspirerad av en pizza som finns att köpa på Angelos pizzeria på Rosenlundsgatan, Melanzane heter den har jag för mig
Till fredagsmiddagen på tu man hand som börjat bli ett stående inslag (vi äter något litet hela familjen med Freja och lägger henne lite extra tidigt eftersom hon är trött efter en lång vecka på förskolan, sedan lagar vi något enkelt och gott tillsammans och äter med ett glas vin - äkta fredagsmys
Smaka av tomatsåsen med salt och peppar. Tag sen fram en ugnsfast form och börja med att häll lite tomatsås i botten lägg sen på plattor, bred sen på yoghurten (tänk på att det skall räka till ca