30 graders
värme. Nu är klockan 16.30 och huvudet värker och jag känner mig nästan svimfärdig. Ute fläktar det lite från havet nu, men här inne har temperaturen inte gått ned ett dyft under dagen trots 5 öppna fönster, 3 fläktar på full fart och bägge ytterdörrarna öppna, så det är korsdrag i tamburen. Jag kokar över!! Inte ett dugg bättre inne på kontoret där Lennart mest håller hus heller.
Tillsammans med hemmagjorda pommes och dressing blir det en riktig höjdare. Hamburgarna går att göra på många sätt med allt från vanlig nötfärs och blandfärs till älgfärs eller som vi valde i detta fall, nämligen högrevsfärs
Mosa osten till dressingen och blanda med gräddfilen. Lägg padrones på grillen och grilla dem runt om. Grilla bröden på snittytan och lägg ihop burgarna med dressing, tomat, lök och sallad
Mosa osten och blanda med gräddfilen. Lägg padrones på grillen och grilla runt om, strö över salt. Grilla bröden på snittytan och lägg ihop burgarna med dressing, tomat, lök och sallad
Det har varit en härlig helg och jag har verkligen inte suttit vid datorn och bloggat. Förra årets stora hype inom bloggvärlden var högrevsburgare, om ni frågar mig
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.