Pressa lite grillad lime över. Couscoussallad med fetaostcouscousgrönsaksbuljontärningfärsk spenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka couscousen i vatten och grönsaksbuljong
4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Skölj och skär salladoch grönsaker i bitar. Koka pastan och låt svalna. Blanda ihop alla ingredienser till salladenoch häll över dressingen och servera
Vi grillar ofta, och vi köper ofta baguetter. Ibland får Diesel mata ankorna (änderna) i hamnen, men ibland gör vi ströbröd och ibland gör vi krutonger
Salladpå havskräfta, rostad majs, avokado och bondbönorPortioner. Det går lika bra att lägga upp det som en traditionell sallad, toppa med havskräftorna och ringla över citroncrèmen
Blanda rotfrukter, linser ochsalladpå ett stort fat. Skala lök, morötter, palsternacka och rödbetor. Skär rotfrukterna i bitar och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper med rödbetorna för sig
Skär paprika, squash, lök i större bitar och fördela på plåten. Kände att vi behövde en massa grönsaker i oss och jag är svag för matvete som jag tycker är godare än bulgur men liknande konsistens
Blanda rotfrukter, linser ochsalladpå ett stort fat. Skala lök, morötter, palsternacka och rödbetor. Skär rotfrukterna i bitar och lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper med rödbetorna för sig
Entrecôte1 tjock skiva entrecôte på ben [ca 1,5 kg] 0,5 dl lönnsirap 0,5 citron, juice från salt malen svartpeppar. sallad1 litet huvud isbergssallad 4-5 cm färsk pepparrot, skalad 1 limefrukt olivolja svartpeppar, ur kvarn
Lägg först upp breasolan på varje tallrik, fortsätt med den grillade frukten och toppa med salladen. Skär melonen i ganska stora bitar och grilla den på stekpanna eller grill
Grillad biff med persilje- och vitlökssmör ochsalladpå rucola, babyspenat och rostade tomater. Blanda salladen med bönorna, häll på en god olivolja, krydda med salt och peppar, tillsätt de rostade tomaterna och toppa med lite grovriven parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.