Gravad fisk recept

60 Spara
Laxpaj

Laxpaj

Laxpaj (ca 4 portioner). Laxpaj (ca 4 portioner). Du behöver. Pajdeg. 3 dl vetemjöl. 150 margarin. 2 msk kallt vatten
3 Spara
Vänergös i mitt kök

Vänergös i mitt kök

Att halstra fisk är en urgammal metod och torde vara det absolut äldsta sättet att tillreda på. Nyfångad fisk som tillagas omgående över elden eller med lite modifikation, efter ett dygn i saltlake är enkelhetens sätt
1 Spara
Julsill

Julsill

Så här blev årets trenne julsillar hos Daniel på Lundagillet. Går säkert att utveckla om man funderar över kryddningen lite annars tror jag det möjligen mer är en midsommarsill än julsill då den liksom försvinner mot lök och senapssillens starka smaker
1 Spara
Gravlaxsås

Gravlaxsås

Vi äter den som gravad, men den kan både stekas och kokas. Dom fiskar på hösten och saltar in i hinkar så dom har fisk hela vintern
Sökförslag och sidor