Fylld GratineradPortabella var ett väldigt gott tillbehör till grillat. Det är första gången jag äter och tillagar portabella men kommer att göra denna ´smårätt` fler gånger
När jag gjorde inlägget "Gratinerad chevretoast med smörstekta kantareller" så fick jag frågan av Linnea om man kunde göra en glutenfri variant på detta och så klart började min hjärna spinna direkt och därav kommer detta inlägg
Fylld gratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Portabella är en svamp som man kan göra mycket med. 2 portabella, lagom storlek. Enkel att fylla med olika ostar, superb att grilla och en genuin svampsmak och konsistens
I det här fallet blev det ljuvliga svampar fyllda med oströra och ugnsrostade tomater som gratinerades och serverades med små järpar och ugnsrostade potatishalvor
Gratäng med Portabella & Purjolök & Grillad Kyckling I dagens gratäng använde jag. 5-6 stora potatisar 1 gul lök 200 gram Portabella, går lika bra med kantareller