Gratinerad portabella recept

Gratinerad Portabella

Gratinerad Portabella

Fylld GratineradPortabella var ett väldigt gott tillbehör till grillat. Det är första gången jag äter och tillagar portabella men kommer att göra denna ´smårätt` fler gånger
Gratinerad portabella: 3 ways!

Gratinerad portabella: 3 ways!

När jag gjorde inlägget "Gratinerad chevretoast med smörstekta kantareller" så fick jag frågan av Linnea om man kunde göra en glutenfri variant på detta och så klart började min hjärna spinna direkt och därav kommer detta inlägg
Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabello

Fylld gratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Ostkrämfylld portabella

Ostkrämfylld portabella

Portabella är en svamp som man kan göra mycket med. 2 portabella, lagom storlek. Enkel att fylla med olika ostar, superb att grilla och en genuin svampsmak och konsistens
Restaurang-gratäng med Portabella

Restaurang-gratäng med Portabella

Gratäng med Portabella & Purjolök & Grillad Kyckling I dagens gratäng använde jag. 5-6 stora potatisar 1 gul lök 200 gram Portabella, går lika bra med kantareller
Färsfylld portabellasvamp

Färsfylld portabellasvamp

8 jämnstora portabellasvampar. Fräs hackad lök och vitlök i lite smör. Tillsätt färsen, stek den smulig och låt den få lite färg
Fylld Portabellasvamp

Fylld Portabellasvamp

) 600 g Portabella. Sätt ugnen på 225°. Ansa svampen. Skär av foten och skrapa loss lamellerna, men spara hattarna, de ska fyllas

Varm macka med gurksallad

100g Portabella, skivad. Dela bröden och bestryk med Dijonsenap. Lägg i fyllningen smaksätt och lägg på locket

Gratinerad portabella

8 stora portabellasvampar. Lägg svamparna med toppen nedåt i en oljad ugnssäker form och droppa över pesto

Portabella pizza

4 stora portabellahattar. Sätt ugnen på 200° och grill. Lägg svamphattarna i en stekpanna och förstek dem ett par minuter på varje sida