Köttfri Måndag – Gnocchi med gratinerad portobello
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 1 kg mjölig potatis
  • 200 g vetemjöl
  • salt
  • 1 purjolök 1+
  • 2 portobellosvampar
  • 3 vitlökar
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • 2 dl färsk persilja och basilika
  • Olivolja
  • 1 buffelmozzarella TOAMTSÅS
  • 1 msk olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 burk plommontomater
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 msk socker
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.