Receptidén har jag hittat hos bästa Charlotta med toppenbloggen Matrepubliken. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna medan svamparna är i ugnen, och garnera sedan svamparna med nötterna precis före servering
Bryt salladen i bitar och lägg den i skålen tillsammans med tomattärningarna. Lägg ut skivorna på ett smörpapper och pensla dem med 2 msk olja, salta och fördela citronskalet över svampen. 4 stora portabella ca 300 g
Nu fick det bli portabella från affären. Jag gjorde en svensk variant på chilenska empanadas igår, med samma recept som det som finns under "chilenskt" som bas
Fylld gratinerad portabello – Portabello fylld med vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Ibland ser man att den heter portabella…vet faktiskt inte varför. Dax att ta tjuren vid hornen, så efter alla dessa år och med mer självförtroende i köket, bestämde jag mig för att anta gnocchiutmaningen ännu en gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.