Gratinerad mozzarella och tomat recept

Gratinerad gnocchi med tomat och mozzarella

Gratinerad gnocchi med tomat och mozzarella

1 förp gnocchi, färsk (à 500 g) 400 g passerade tomater 1 aubergine 1 gul lök 5 klyftor vitlök 0,5 tsk chiliflakes 2 msk olivolja 1 kruka färsk basilika 1 kruka färsk persilja 2 mozzarellaostar salt
Kycklinggratäng med tomat och mozzarella

Kycklinggratäng med tomat och mozzarella

Färdiggratinerad med mozzarellaosten som blivit härligt krispig. Dagens middagstips är en otroligt smakrik och fyllig kycklinggratäng med härliga smaker av tomatochmozzarella
Torskgratäng med mozzarella och tomat.

Torskgratäng med mozzarella och tomat.

Lite italienska smaker blir det här av mozzarellaosten, basilikan ochtomaterna, ringla gärna över Crema di Balsamico precis innan ni sätter tänderna i portionen så är ni i hamn
PASTAGRATÄNG MED TOMAT OCH MOZZARELLA

PASTAGRATÄNG MED TOMAT OCH MOZZARELLA

 Servera med den gratinerade pastan med en god sallad.  Varva sedan med mer tomatsås, parmesan, skivad mozzarella, pasta tills alla ingredienser är slut
Gratinerad fläskfilé med mozzarella

Gratinerad fläskfilé med mozzarella

Grovhacka tomaternaoch strö över köttet. Putsa fläskfilén och skär den i två delar. Vispa crème fraichen tjock och blanda med finhackade soltorkade tomater
Ris- och örtfyllda tomater

Ris- och örtfyllda tomater

Riv mozzarellan i bitar och blanda den med riset. Skär av toppen på tomaternaoch gröp försiktigt ur kärnorna