Fördela på brödskivorna och droppa över lite créma di balsamico eller balsamvinäger. 13 mozzarellaostar a 125 g. 1Salt och nymalen svartpeppar. 1Créma di balsamico eller balsamvinägerGnid in bröden med vitlök och olivolja. 1Skär tomaterna ochmozzarellan i mindre bitar och grovhacka basilikan. 1Blanda samman i en skål och smaka av med salt och peppar
Jag brukar vanligtvis göra en variant medtomatsåsochmozzarella (se här). Denna gång valde jag dock att göra en lite enklare tomatsås, gjord enbart på krossade tomater blandade med min hemmagjorda gröna solrospesto
Inspirerad av Malin's Diner som i sin tur blev inspirerad av Bara en kaka till så svängde jag ihop en tomatsås som jag knäckte ägg i och sedan gratinerademed ost
Lägg på lite basilika på varje bruschetta. Det här var middagen i gårkväll - rostat bröd med små, varma, vitlöksdoftande grillade tomater, mozzarellaostoch basilika
Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsåsoch toppa detta medmozzarella – och det blev det verkligen
Extra stora köttbullar som badar i tomatsåsoch gräddas i ugnen med parmesan ochmozzarella. Köttbullarna har mycket smak liksom tomatsåsenmed spiskummin och frisk smak av citronskal
Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine ochmozzarellamed spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Men, när jag fick med mig typ ett kilo ruccola och ungefär lika mycket mozzarella hem efter ett event jag höll i här för ett tag sedan så tänkte jag att det väl var dags att göra slag i saken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.