Gratineradfisk med sparris är en av våra fiskfavoriter. Det är ju tur att jag äter fisk, så jag till viss del slipper problemet med att få minimala grönsaksportioner och svältkost till ockerpris vid eventuella restaurangbesök
Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat, salta och droppa över pressad citron
Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat, salta och droppa över pressad citron
Andra bra D-vitaminkällor är fet fisk och äggula. Strö över resterande ost, och gratinera pumpan tills osten smälter och får fin färg, ca 8 - 10 minuter
Vi har nämligen beslutat oss för att prova att utesluta fisk ur vår kost och bara äta vegetariskt. Den här veckan startar som vanligt med ett smarrigt fiskrecept, men den traditionen kommer snart att ändras
Ta kastrullen från värmen och häll i ost och äggulor. 1 dl riven stark ost ( Västerbottenost ). Allmänt, Fest & Kalas, Fisk & Skaldjur, Vin 15 j. 1 dl riven stark ost ( Västerbottenost )
Skär fisken i bitar och lägg i smord eldfast form, salta och peppra. Vispa ihop grädde, aivar relish samt blanda ner persiljan och häll blandningen över fisken
Blanda samman majonnäs, senap, fiskspad, äggulor, dill, riven ost och paprikpulver till en lös röra. Idag intog min lilla familj frukosten inne i Växjö på favoricaféet Hennings Konditori
Servera den gratinerade ratatouillen antingen som en vegetariskt middag med en sallad och bröd till, eller som ett tillbehör till kyckling, fisk eller annat kött
Blanda ost, creme fraiche och dill. Lägg fisken i en ugnssäker form. Häll blandningen över fisken. Gratinera i ugn 175 grader i ca 40-50 min eller tills fisken är klar. 400 g fisk
Min sambo fiskar ju egen hummer och hummer ska givetvis så långt det går ätas färsk och naturell tycker jag men när dom kommer ifrån frysen så är det ok att göra annat med den som tex gratinera