1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Vitkål. Tranbär. Valnötter. 1 msk vinäger. 2 msk olja. 2 msk majonnäs. 1 tsk honung. Salt och peppar. Rosta valnötterna i stekpanna, dra åt sidan och låt svalna
Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord". Med sina klara färger är den en njutning för ögat, men också för magen
Flertalet av julens kryddor lyfter den här linssalladen till oanade höjder. Prova gärna att byta ut linserna mot buljongkokt gröt- eller fullkornsris så här i juletid
1 L riven vitkål. 2 päron av fast sort. 4 stjälkar blekselleri. 1 dl majonnäs. Salt och peppar. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Vad sägs om en härlig filodegspaj med grönkål och cheddar. Förra veckan fick jag hem ett juligt kit från Hälsans Kök, med ingredienser till flera härliga rätter som passar perfekt som en del av julbordet, eller som god decembervickning
Idag åt jag risgrynsgröt till frukost, och gjorde en väldigt grön smoothie. God jul allihopa. Risgrynsgröt toppad med päron, chiafrön och apelsin, samt en grön fruktsmoothie med Supergreens-pulver i
Vitkål. Tranbär. Valnötter. 1 msk vinäger. 2 msk olja. 2 msk majonnäs. 1 tsk honung. Salt och peppar. Rosta valnötterna i stekpanna, dra åt sidan och låt svalna
Vi "julifierar" den med tunt skivad fänkål och granatäpple för en vintrigare touch. Vi gillar ju att lägga in det mesta på våra restauranger och picklad blekselleri har blivit en klassiker på vår lunchbuffé