Den här härligt matiga salladen finns med i vår julkokbok "Utvalda favoriter från Elsas Julbord". Med sina klara färger är denen njutning för ögat, men också för magen
FacebookTwitterE-postRedditLinkedInPinterestSkriv utGoogleTumblrStumbleUponGillaGilla Laddar. Förra veckan fick jag hem ett juligt kit från Hälsans Kök, med ingredienser till flera härliga rätter som passar perfekt som en del av julbordet, eller som god decembervickning
Bäst att äta tillförrätt eller som en del av ett Julbord. English Text Further Down. Receptet är inte svårt, det sköter mest sig själv i ugnen vilket gör att det passar perfekt på ett Julbord
Gör en dressing av olivolja och citronsaft. Slå dressingen över salladen. 1 apelsin, skalad och skuren i skivor. 1 blodapelsin, skalad och skuren i skivor. 1 grapefrukt, skalad och skuren i skivor. 1 citron, saften
Gör en dressing av olivolja och citronsaft. Slå dressingen över salladen. 1 apelsin, skalad och skuren i skivor. 1 blodapelsin, skalad och skuren i skivor. 1 grapefrukt, skalad och skuren i skivor. 1 citron, saften
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Det kan vara lite olika hur många, ett par i veckan eller ibland en om dagen. Jag älskar hur man piggnar till och känner sig ren på insidan att få i sig så mycket klorofyll, vitaminer och näring på en och samma gång
Finfördela margarinet i mjölblandningen med en gaffel eller med fingertopparna till en smulig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg
Min jul firades i mina [. Tänk, julen 2011 är redan över och kommer inte tillbaka, ett stort tack till ALLA er som kom in med ett God jul att dela med er av, jag var med er alla i tankenäven om jag aldrig hade tillräckligt med internettid för att kunna kommentera tillbaka till er
Det känns som jag inte gjort något annat än att plugga inför tentan som kommer nu på torsdag. Jag längtar verkligen tills nästa vecka då man kan få lite tid över att göra annat än att bara plugga
Jag köpte en hel famn med grönkål häromdagen och har allsköns idéer om vad jag ska göra med den. Här kommer ett första resultat som passar till en god lunch eller varför inte som en aptitretare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.