Gräddsås. Gräddsås. 500 g rimmat fläskkött i bit, ex rökt fläsk, eller kassler i större bitar(fläsklägg om man så vill). Järpar i gräddsås med kokt potatis 4p. 500 g rimmat fläskkött i bit, ex rökt fläsk, eller kassler i större bitar(fläsklägg om man så vill)
Fördela kassler och banan över det färdiga riset, bred över gräddsåsen och strö över ost. Skiva och strimla kasslern (eller använd grillrester, ca 6 fläskkotletter eller motsvarande). 500 g kassler
Skär champinjonerna i skivor och även tomaten och kasslern. hetta upp en stekpanna med smör i,stek på kasslern först och vänd,lägg på en skiva tomat och en skiva ost,lägg i champinjonerna och stek på dom en stund,sänk temperaturen och slå i lite mjöl,grädde och mjölk och vispa lite så det fördelar sig,krydda,låt det bli genomvarmt
600 g Kassler. Tomatsalsa. Skär tomaterna i klyftor och ta bort skinnet och kärnor. Skär resten av grönsakerna i små tärningarLägg äggulan och dragon i en bunke och vispa ihop med senapen
Servera med Din goda gräddSåser, kokt potatis,lättkokta grönsaker och äppelmos. 600 g Kassler. 1. Lägg skinksteken på arbetsbänken och gnid in den med salt, pepper,ingefära och paprikapulver
Skär kasslern i skivor och lägg i en lätt smord ugnssäker form över örterna. Bred såsen över kasslern. Gratinera i 225 graders ugn tills ytan har fin färg och kasslern har blivit varm, cirka 10 minuter. 400 g kassler
Skär kasslern i skivor och lägg dem i två rader i en ugnssäker form. Bred chiligrädden över kasslern och gratinera i 175 - 200° i mitten av ugnen ca 30 minuter. 500 g benfri kassler