Mixa bönorna med 1 dl va vattnet.
Smula ner jästen i en deggryta och tillsätt vattnet +bönvattnet.
Tillsätt resten knåda till en kladdig deg och låt jäsa 30-40 min.
dela i 12-16 bitar ,rundriv dem till runda frallor eller skär de i bitar
och sätt på en bakplåts klädd plåt.
Låt jäsa ca 30 min under duk.
200-225* ca 15 min eller 96* inuti .
Naturligt glutenfriafrallormed durramjöl. De här naturligt glutenfriafrallorna blev riktigt bra. Hittills har det mest lästa och uppskattade receptet på bloggen varit bovetefrallorna
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallormed hjälp av en gaffel. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Jordnötssmör med hallon. Fet krämig kokosmjölk med tomat, basilika, svartpeppar, flingsalt. Toppa eventuellt med svarta sesamfrön eller andra valfria frön
Pensla bullarna med vatten och doppa dem i sesamfrön. Tillsätt salt, honung och mjölmix, och arbeta degen väl med maskin, 5 minuter. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa övertäckta, 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.