Det är något med morot som blir så otroligt gott i bröddeg. Stjälp upp degen på plåten och pudra över rejält med mjöl så att degen går att trycka ut med fingrarna
Naturligt glutenfriafrallormed durramjöl. De här naturligt glutenfriafrallorna blev riktigt bra. Hittills har det mest lästa och uppskattade receptet på bloggen varit bovetefrallorna
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallormed hjälp av en gaffel. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Jordnötssmör med hallon. Fet krämig kokosmjölk med tomat, basilika, svartpeppar, flingsalt. Toppa eventuellt med svarta sesamfrön eller andra valfria frön
Amaranth är ännu ett av alla dessa supernyttiga små frön som har funnits länge i hälsokostaffärer och specialaffärer, men som nu börjar dyka upp också i vanliga livsmedelsbutiker
Och den kommer i form av en brownie med apelsincest och valnötter. Det är så pass förvirrande att jag bestämde mig för att strunta i att hoppa på mitt flyg till Milano i morse, och istället stanna hemma några dagar extra så att jag får all information jag behöver från Skatteverket innan jag tar tag i att prata med Agenzia delle Entrate (Skatteverket i Italien)
Pensla bullarna med vatten och doppa dem i sesamfrön. Tillsätt salt, honung och mjölmix, och arbeta degen väl med maskin, 5 minuter. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper och låt dem jäsa övertäckta, 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.