Den här ljuvliga glutenfria tomatpajen måste ni bara prova. Det är snudd på en order. Kombinationen av söta och samtidigt lite syrliga tomater, den salta osten och rosmarin är oslagbar
Istället för att använda "vanlig" getost köpte jag en mild och riktigt mjuk variant utan kant. ) och förra veckan gjorde jag en tomatpaj med tre sorters ost som blev hiskeligt god
Själv är jag trött på alla äggstanningar och den här tomatpajen är fräsch med mycket smak. Sötman från tomaterna, friskheten från spenaten och den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Smula sönder getosten och blanda med creme fraiche. Så dagens inlägg blir kort och koncist men bjuder dock på ett fantastiskt gott recept på en tomatpaj som kan serveras till lite kallskuret med en klick chevrékräm
Tomatpaj med getostBeräknat för 6-8 portioner1 dl fullkornsdinkel2 dl vetemjöl1 krm salt125 g smör1 msk vattenFyllning. 1 burk(ar) kesella (250 g)150 g getost6-8 st tomater, gärna olika sorter och färgernågra skivade salladslökar eller klippt gräslökGör så här