Getost tomatpaj recept

Tomatpaj med getost

Tomatpaj med getost

getost. 1. Blanda de torra ingredienserna. Finfördela smöret däri gärna i matberedare, tillsätt vattnet och kör eller arbeta snabbt ihop en deg
Tomatpaj och kallskuret!

Tomatpaj och kallskuret!

Till tomatpajen serverades parmaskinka, salami, vattenmelon och getostkräm. Smula sönder getosten och blanda med creme fraiche
Tomatpaj med tre sorters ost

Tomatpaj med tre sorters ost

Istället för att använda "vanlig" getost köpte jag en mild och riktigt mjuk variant utan kant. ) och förra veckan gjorde jag en tomatpaj med tre sorters ost som blev hiskeligt god
Getost- och tomatpaj

Getost- och tomatpaj

Orginalinlägget Getost- och tomatpaj hittar du på Hälsa som livsstil. Smula/skiva getosten och strö över
Tomat och getostpaj med färsk spenat

Tomat och getostpaj med färsk spenat

Själv är jag trött på alla äggstanningar och den här tomatpajen är fräsch med mycket smak. Sötman från tomaterna, friskheten från spenaten och den underbarat speciella getosten i kombination med några kalamataoliver gifter sig mycket väl en torsdagkväll
Tomatpaj och lite höstrusk!

Tomatpaj och lite höstrusk!

Smula sönder getosten och blanda med creme fraiche. Så dagens inlägg blir kort och koncist men bjuder dock på ett fantastiskt gott recept på en tomatpaj som kan serveras till lite kallskuret med en klick chevrékräm
Aubergine- och tomatpaj

Aubergine- och tomatpaj

Innan gympan så hann jag göra en paj, en vegetarisk med aubergine och tomat och getost. Smula eller skiva getosten

Rester

Tomatpaj med getostBeräknat för 6-8 portioner1 dl fullkornsdinkel2 dl vetemjöl1 krm salt125 g smör1 msk vattenFyllning. 1 burk(ar) kesella (250 g)150 g getost6-8 st tomater, gärna olika sorter och färgernågra skivade salladslökar eller klippt gräslökGör så här

Den ljuvligaste tomatpajen

Servera ljummen eller varm tillsammans med en grönsallad och lite chèvrekräm (blanda några skedar crème fraiche med getost, salta och peppra)