Gös är riktigt, riktigt gott och med både bacon och parmesan blir det en fantastisk rätt. Garnera gösenmed hackad persilja strax innan servering samt pressad potatis och en sallad eller grillad sparris
Tillsätt en matsked smör i stekpannan och stek gösen ett par minuter på varje sida, Salta och peppraServera gösenmed ostcreme och bacon, citronklyfta och nykokt potatis samt ett glas gott vitt vin
Strimla sticklök och bacon. Servera potatispurén med den nystekta gösen. Förbered under tiden gösen. Strimla katrinplommonen och blanda dem med vinäger och olja
Lite fredagspyssel i köket och det blev en favorit i nytappning, nämligen parmesanpanerad gösfilémed ugnsbakade tomater, bacon, blomkålsmos och spenatsalladen från Trines matblogg
Jag serverade gösen och moset tillsammans med smörfrästa sockerärtor och pepparrotssmör. Egentligen var det två recept eftersom jag tog den baconrulladegösfilén från en sida och potatis- & jordärtskockspurén från en annan sida, och satte ihop