Augustimiddag
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rödbetor med skinka, valnötter och mozzarella
  • En härlig, färgstark förrätt med både sötma och sälta.
  • 4 pers
  • 8 st små rödbetor
  •  
  • Vinägrett
  • 3 msk rödvinsvinäger
  • 3 msk olivolja
  • salt och peppar
  •  
  • Till servering
  • 2 msk grovhackade valnötter
  • 1 mozzarella 4 skivor lufttorkad skinka
  • Stekt gösfilé med svamp, bacon och äpple
  • Fina fisken med smakrik svampbladning med sälta från bacon och syrlighet från äpplen.
  • 4 pers
  •  
  • Ingredienser
  • 4 gösfiléer 120 g
  •  
  • Svampblandningen
  • 0,5 liter färsk svamp, gärna kantareller
  • 1 paket bacon
  • 2 schalottenlökar 2 röda äpplen
  • 2 msk finhackad persilja
  • mjöl
  • salt och peppar
  • smör
  •  
  • Vispat citronsmör
  • 50 g smör
  • ½ citron, saft och skal
  • 1 tsk vitvinsvinäger
  • 1 tsk flingsalt
  • Cheesecake med svarta vinbär
  • En krämig cheeesecake med vit choklad, svarta vinbär och citron.
  • 12 bitar
  •  
  • Botten
  • 200 g digestivekex
  • 75 g smör
  •  
  • Fyllning
  • 185 g vit choklad
  • 300 g philadelphiaost
  • 2,5 dl kesella (10%)
  • 1 dl strösocker
  • 3 st ägg
  • rivet skal från en halv citron
  •  
  • Garnering
  • 3 dl crème fraiche
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 dl färska svarta vinbär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.