Fiskdisken hos Fiskrökeriet dignade av silvriga makrillar, glänsande rödingar och kraftfulla torskryggar och jag såg framför mig en röding, eller en gös
Det skulle ju egentligen vara aborre eller gös och jag hade vita fiskfiléer i frysen. 1 msk majonnäs. 600 gram laxfilé (skulle egentligen vara abborre/gös). 1 msk majonnäs. 600 gram laxfilé (skulle egentligen vara abborre/gös)
Ugnsbakad gös. 1 L riven vitkål 2 päron av fast sort 4 stjälkar blekselleri 1 dl majonnäs Salt och peppar Blanda alla ingredienser och smak. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Sköl. 1 dl majonnäs. 1 hel gös
Ugnsbakad gös. Passar perfekt till en grillad kyckling tillsammans med en kall sås gjord på örter, crème fraiche, majonnäs och en liten klick dijonsenap
Ugnsbakad gös. 1 äpple, gärna Katja 1 liten röd lök 2 tsk curry 1 msk mango chutney 1 dl majonnäs Salt och peppar Tärna äpplet och hacka l. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Sköl. 1 dl majonnäs. 1 hel gös