Det här är ju rent ut sagt snuskigt dekadent, en fem centimeter tjock skiva oxfilé toppad med gåslever, tillsammans med en mustig madeirasås serverad ovanpå en smörstekt krutong
Fransmännen bjuder inte bara på gåslever och illaluktande ostar utan så klart även luftiga, sega baguetter och massor av enkla rätter från de franska bondköken
Finhacka två schalottenlök. Koka löken tillsammans med ostronspadet. På ostronen smula stilton över 1/3 del, riven parmesan över den andra och färsk gåslever i kuber på den tredje
Bloggen har allt fler besökare och alla mina nyårsmenyer har toppat i år, bland annat provlagningen av Viktor Westerlinds nyårsmeny eller min egeny från förra året med Oxfilé och gåslever
Istället för äkta gåslever och tryffel kan du använda en fin gåslever- eller ankpastej med tryffel. Vänd gåslevern hastigt i lite smör i en panna och lägg en skiva på varje tournedos