Skåprens med syrad herr gurka - trattkantarellsoppa med friterad kronärtskocka & gåsleverdumpling

Ingredienser

  • äggula
  • 1/2 dl
  • kallt vatten
  • 1 nypa(or)
  • salt
  • 2 msk
  • matolja
  • 3-4 dl
  • vetemjöl
  • gåslever
  • 1/2 dl
  • ättika 10%
  • 1 dl
  • socker
  • 1,5 dl
  • vatten
  • herr gurka
  • 2 kvist(ar)
  • rosmarin
  • 2 dl
  • torkade trattkantereller
  • buljongtärning, oxe
  • 3 dl
  • vitt vin
  • gul lök
  • 3 dl
  • grädde
  • 2 dl
  • mjölk
  • Salt & Peppar
  • 1 burk(ar)
  • kronärtskockor
  • 3 dl
  • mjöl
  • 3 dl
  • ströbröd
  • Olja till fritering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.