Älskar färsbiffar. Biffarna blir så saftiga och är packade med smak. Det som är så bra med färsbiffar (förutom att det är himla gott) är att man kan slänga ner lite vad som helst
Gårdagens middag…. Biffarna har jag smaksatt med vitlök, citron och oregano. Till biffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk sallad med tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök
Gårdagens oxfilé fick en uppföljare iform av en klassisk Biff Greta. eller biff. 250g Oxfilé eller biff4-5st Kokta potatisar, tärnade 1st Gul lök, finhackad3st Äggulor3msk Dijonsenap2msk Svensk söt senapSalt & svartpeppar från kvarnGott till
Vi serverade vår Rydberg med gårdagens majonäs och en äggula. Biff Rydberg (4 pers). En lyxig maträtt som är galet enkel, fantastiskt god men lite väl dyr för sitt eget bästa
Gårdagens middag blir även dagens lunch. Biff, potatis och sås. Men just detta recept på biffar/köttbullar är ett av dom som plockas fram om och om igen
Till gårdagens vegetariska wraps gjorde jag bönbiffar med hasselnötter, som jag gjorde små och avlånga för att få bättre passform till wrapsen, och så hade jag en kall sås gjord på mango chutney och creme fraiche till,
Jag har aldrig tidigare lagat kikärtsbiffar, eller något med kikärtor över huvudtaget, men jag älskar hummus och jag älskar falafel även om jag äter det extremt sällan så det kunde ju liksom inte bli fel tänkte jag och slängde ner en burk av Zetas kokta kikärtor i varukorgen på Ica under gårdagen