Fyll gäddan med dill och citronpeppar. Red spadet med mjöl, smaka av med citronsaft och dill. Jag är ingen fantast av gädda men det här receptet på gädda i ugn är verkligen supergott
Ingredienser 1 kg gädda , 1-1. 5 5 msk smör 1 st purjolök(ar) 1 st morot 1 st citron(er) 1 knippa(en) persilja 1 knippa(en) dill 1 st lagerblad 4 st vitpepparkorn , 4-5, krossade 0 odefinierad salt Köp receptet
dill. gädda. Skär fisken i grova bitar. Mixa eller mal bitarna med saltet. Tillsätt under samtidig mixning eller omrörning först äggvitan och sist grädden i en tunn stråle
kg hel fisk, t ex abborre, gädda, gös, torsk, kolja. 2 dl färska örter, t ex dill, persilja, timjan. Mät över ryggen där den är tjockast för att beräkna stektiden, se ovan
Använd kokta fiskrester av t ex gös, gädda, torsk, kolja eller kummel. Grädda sufflén som i vårt recept och servera den med dillsmör, d v s rört smör smaksatt med klippt dill
Smaksätt med salt och peppar och sedan med dill. 600-700 g fiskfilé, tex rödspätta, gädda, kolja eller sej (jag tog rödspätta. 2 msk dill. 600-700 g fiskfilé, tex rödspätta, gädda, kolja eller sej (jag tog rödspätta. 2 msk dill