Ja, då var det dags för gädda igen. Direkt från Abisko på söndagsmorgonen åkte jag ner till Banafjäl för gäddbonanza med kusinerna på söndagseftermiddagen
Så nu var det läge att ta fram gäddfilen från frysen och testa gäddfärsbiffar. Nu till gäddfärsbiffar, gott med hemlagad mos, gröna ärtor och rivna morötter
I dagens upplaga av "ÖT" finns bilagan "Norra Posten" kan man läsa den här intressanta kolumnen, med en intressant fråga av en klok person och ett intressant svar av min goda vän Leena, som också är en väldigt klok person
Nått som vi är lite nyfiken på att testa det är att laga till gäddfärsbiffar. För ett tag sedan så va vi ute i stugan och fejjade och när man är där så blir det en hel del mat som lagas till på muurikkan
Insändaren som en annan läkare hade idag var däremot en riktig flopp, ids inte ens publicera den, han missade helt poängen med dieten i Leenas insändare
Hälla blint, ja tack gärnaJajaja, nog för att jag inte utger mig för att vara ett textförfattande geni men förra inlägget var i värsta laget till och med för mig
I söndags hade jag min så kära vän Leena här med min lilla gudson Nero och Nova. Leena och jag blev nära vänner då vi var mammalediga med Annie och Nova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.