Lägg potatisen i en ungsfast form, lägg i vitlöken, häll på olivolja och strössla över rosmarinen. Bara potatisen är klar och paprikorna mjuka så är det klart
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Ta bort kärnor och hinnor från paprikorna och ställ dem i en smord, ugnssäker form. Hacka locken från paprikorna tillsammans med lök, vitlök och rotselleri
Till tre paprikor använde jag. Finhacka rosmarin. Dela paprikorna på mitten och kärna ur dem. Värm stekpannan och häll i lite olivolja, fräs rosmarin och kalkonfärs till färsen är genomstekt
Rosmarin. Minipaprikorna var från början tänkta att bli en liten tapas-rätt, men fyllda med en blandning av chorizo, taleggio, fänkålsfrön och pinjenötter så blev det ett schysst tillbehör till lammet