Fylldapaprikor är något som uppskattas väldigt mycket i min familj. Fyll paprikornamed färsblandningen och tryck ner en rund potatis på toppen och försegla paprikan
Blanda gärna köttfärssåsen med riven ost innan du fyller paprikorna. Det har blivit många slow cooker-recept den här hösten, men det är bara att inse att det är bekvämt och gott med nygjord mat när man kommer hem från jobb
Skölj och dela paprikorna rakt igenom på längden. Ös över i skålen med lök och champinjoner. Då paprikorna börjar bli svedda i botten och få en lite gulaktig ton ovanpå fyllningen börjar de bli klara
Blanda ner cremefraiche och smaka av med salt och peppar. Jag hade en burk ricottaost i kylen, som hade börjat se sina bästa dar, så den blandade jag ner i stället för cremé fraichen och det fungerade väldigt fint
Fyll paprikornamed fyllningen. Stereon går varm av julmusik här hemma och ugnen är varm den med. Har bland annat gjort fylldapaprikor som jag tycker är rent farligt goda
Ta ut paprikorna och fyll med färsröran, toppa med en klick crème fraiche och massor av riven ost. Skölj paprikorna, skär av toppen och ta loss kärnorna och skölj eventuellt igen för att bli av med kärnorna
På med en god sås med både grädde och crème fraiche, buljong, tomatpuré och en aning soja. Hungern motade jag med ett stort grönt äpple så fort köttet ställts in i ugnen