Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Fyll paprikorna ordentligt med röran. Skär tunt av locket på paprikornaoch rensa ur fröhuset. Det går att variera i oändlighet med olika ostar, vegetarisk eller kanske med köttfärs, bulgur till eller inuti, olika kryddor och så vidare
Bara potatisen är klar ochpaprikorna mjuka så är det klart. Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c
Salta lätt invändigt och ställ på ett fat med lite vatten i micron. Till jul har vi många olika gröna alternativ på vårt julbord, eftersom tre medlemmar av La Famiglia är vegetarianer
Sätt ugnen på högsta temperaturen med grillen på och lägg in den delade paprikan. Bläckfisk behöver inte var segt som suddigummi, här är den långsamt tillagad i en god tomatsås och riktigt mör
Kall vårrulle fylld med kycklinglår samt krispiga grönsaker med ingefärs- och chilidippDet är lite pilligt, tar lite tid och rullarna görs precis innan gästerna kommer, men få rätter uppskattas så mycket som dessa krispiga och smakrika munsbitar
Krydda med salt och peppar. Pensla kanterna med lite ägg. Skölj och torka köttskivorna. Stek därefter i olja på medelvärme tills de fått fin färg och osten börjar smälta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.