Fylld kycklingfilé parmaskinka recept

Fylld kycklingfilé med smak av basilika och vitlök!

Fylld kycklingfilé med smak av basilika och vitlök!

Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Så idag blev det fylldkycklingfilé med smak av basilika och vitlök, en sås gjord på skyn och klyftpotatis med morötter
Fylld Kycklingfilé

Fylld Kycklingfilé

Fylldkycklingfilé har jag funderat på länge att jag ska göra och idag tog jag tag i saken. Skär kycklingfilén på långsidan som om du skulle dela den men skär den inte helt igenom

Fylld kycklingfilé med smak av Italien

Rulla runt en-två skivor parmaskinka/bacon/kotlettbacon runt varje kycklingfilé. Fylldakycklingfiléer med en fyllning med smak av Italien som serverades med ugnsrostade rotfrukter samt lite rödvinssås
Fylld kycklingfilé med soltorkad tomat

Fylld kycklingfilé med soltorkad tomat

Servera kycklingfiléerna i skivor med klyftpotatis och kokt broccoli. Lägg ihop köttet och linda 1 skiva parmaskinka runt varje filé. 4 st kycklingfiléer. 4 skiva parmaskinka
Fårost- & pestofylld kycklingfile lindad med parmaskinka serverad med varm tomatsallad

Fårost- & pestofylld kycklingfile lindad med parmaskinka serverad med varm tomatsallad

or parmaskinka. 2st Kycklingfiler2msk Olivolja + 2msk Flytande honung + 1tsk Rosmarin till glaze4msk Fårost4msk Philadelfiaost, original2msk Röd pesto2st Skivor parmaskinka2-3st Kvisttomater, modell större½st Rödlök2msk Balsamvinäger4msk Olivolja1tsk OreganoSalt & svartpeppar från kvarnFärsk basilika10st Gröna oliver med piementoSåhär kan man göra
Fyllda kycklingrullader i sås

Fyllda kycklingrullader i sås

Jag hade köpt färsk tunnskivad kycklingfilé som fick bli små rullader. Men annars kan man ju ta vanlig kycklingfilé och dela själv
Italiensk kycklingfilè

Italiensk kycklingfilè

kycklingfilè fylld med mozzarella, soltorkade tomater och inlindad i bacon. Kallar det för italiensk kycklingfilè, om man vill kan man byta ut bacon mot parmaskinka eller pancetta för ännu mer italienskt
Getostbakad kyckling med parmaskinka

Getostbakad kyckling med parmaskinka

Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll med getost. Idag bjuder jag på världens enklaste kycklingrätt med getost och parmaskinka
Samlade LCHF-recept

Samlade LCHF-recept

Fyllda champinjoner med bacon och timjan. Kycklingfilé med kräftstjärtar och saffranssås. Ugnsgratinerad sparris med ört- och chèvretäcke, parmaskinka och rostade pistaschnötter
Nyttig vardagsmat – tips och recept

Nyttig vardagsmat – tips och recept

Jag steker tunna skivor kycklingfilé i hemmagjord tandoorikrydda och serverar sedan i ett salladsblad tillsammans med grönsaker och en klick raw cream cheese som jag gjort i förväg (eller vanlig cream cheese såklart)