Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Linda varje kycklingfilémed två skivor parmaskinka som ska ligga lite omlott. Lägg salviablad på ena sidan av kycklingfiléerna och klicka ut blandningen medcrème fraiche och ost på den andra
De är väldigt duktiga på att gå så det blev en tur i svampskogen och vi fick med oss några liter hem…kul att visa M&M vad man skall plocka och hur man gör
Bryn kycklingfilén i samma panna och med fettet från baconet. Börja med att dela purjolöken. I går kväll så lagade jag maten, så det blev inte thaimat utan det blev gratinerad kycklingfilé i creme fraiche och gräddsås
Skär ett snitt på längden i kycklingfilén och fyll fickan med lax och sätt i en tandpetare. Ledig i går, fick undan all strykning jag faktiskt inte orkat med under jan, febr och mars
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
medium. Rör ihop crème fraiche och salsa. Lägg kycklingfiléerna i en smord form. Servera med pressad potatis eller ris + grönsallad 3 kycklingfiléer. 2 dl crème fraiche (lätt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.