Att göra sina egna popsicles eller glasspinnar är väldigt enkelt och dessa körsbärs popsicles är både fantastiskt goda och samtidigt nyttiga att äta, så bara att njuta av dem i solen när du vill
Hej igen. Nuförtiden pratas det mycket om att man ska laga mat med säsongens råvaror. Det är väl framförallt ur ett miljöperspektiv som man förespråkar detta
Om hallon är frysta ska de tinas innan och välj helst hela hallon. Hallonheesecake med körsbär – syrlig ostkaka på klassisk digestivebotten med gräddad färskostfyllning smaksatt med vanilj och citronskal, garnerad med hallon och körsbär under skimrande bordellröd hallongelé
Men när jag testade en version där jag använd chokladganach i botten och med kaffebavaroise tyckte vi att den i och för sig goda chokladen var för hård och dessutom konkurrerade ut såväl kaffesmaken som körsbären
Om du inte gillar frukt och bär till choklad så hoppa för all del över körsbären, men kombinationen chokladchiamousse och frysta halvtinade körsbär blev väldigt fin, i synnerhet tillsammans med saltrostade krispiga mandlar