Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept medkikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag integillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfrivariantoch blev liksom sugen på detta med dulce de leche ochpistage
Tänk er den kladdigasteoch sötaste kladdkakanniätit. chokladtoppingen över kladdkakan. Täckt medkrispigt täcke av mjölkchoklad ochRiceKrispis (jepp, det var denna kakan jag köpte jättepaketet medRiceKrispiestill från början)
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta ibrowniesochville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigtskeptisk
Vitchokladkladdkakamed hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vitkladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Ta lite av smöret och smörj en rund form med löstagbar botten
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor iFrankrike, eller så var hon inte så inne på bakningoch efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckatsmed kakan
Använder du en bra silikonformtillkladdkakan, så behöver formen inte smörjas. Kladdkakan. Låt den kallna i ett vattenbad under omrörningoch garnera sedan med färska eller tinade hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.