Ta upp laxen och salta och peppra. Lägg laxen över och garnera med avacado. 4 portionsbitar laxfilé. Lägg i laxen och låt småputtra tills laxen är genomkokt (frystlax ca 10 minuter). 4 portionsbitar laxfilé
Servera lax och sås med t ex quinoa, ångkokta grönsaker och spenat, eller de tillbehör du föredrar. Servera då med t ex små bitar kokt potatis, alternativt mosad med en klick osaltat smör samt lite blandade ångkokta grönsaker som t ex ärtor, broccoli och majs
Stäng av värmen och låt stå en stund tills laxen är kokt. Men för er som är friska och orkar kila iväg till affären för att handla lite färska räkor och lax, har jag ett dundergott recept
Hacka lök och vitlök och fräs i olja/smör tillsammans med de frysta ärtorna i en stekpanna. Smörj en ugnsform, lägg ner laxen och salta och peppra lätt
Servera laxen med kokt potatis och sallad. Lax. Lägg över laxfiléerna och salta och peppra. Häll över grädden och riv osten grovt på ett rivjärn och toppa över laxen