Smarrig müsli till frukosten, med honungssmak och goda knapriga nötter och flakes. INGREDIENSER 7 dl corn flakes 4 dl havregryn 2 dl solrosfrön 1 dl linfrö 1 dl grovhackade hasselnötter 1 tsk salt 1 1/2 dl flytande honung 200 g strimlade aprikoser 1 1/2 dl russin GÖR SÅ HÄR
Hacka nässlorna något. Häll müslin och nässlorna i en stor skål och häll på mjölken. Mixa müslin i mjölken, låt stå 10 minuter så havren sväller, sedan mixa igen
Idag är det ICA-dag. Kostrådgivning i butiken. Temat idag är socker. Nej, jag ska inte förbjuda er att äta sött, men jag ska visa på var det finns men inte syns och hur man skulle kunna undvika att få i sig så herrans mycket
Kaloridagbok 4 oktober 2017. Publicerat 2017-10-05 17. 41. 00 i. Kaloridagboken. Igår hade jag fullt upp, så jag hann inte blogga om kalorierna -men det går lika bra att göra det idag istället
Den här månaden har verkligen gått fort. Är så skönt att det äntligen är mars och att våren är på väg även om det kommer att komma ett och annat bakslag och kanske något snökaos
Hacka mandeln och nötterna grovt. Strimla aprikoserna. Blanda alla ingredienser till müslin väl. Rosta müslin i en torr, varm stekpanna tills den är knaprig och har fått färg
Hacka mandeln och nötterna grovt. Strimla aprikoserna. Blanda alla ingredienser till müslin väl. Rosta müslin i en torr, varm stekpanna tills den är knaprig och har fått färg
Det doftar gudomligt i köket denna söndagskväll i september. Anledningen är att jag står och gör de här semi-lyxiga müslibars inför nästa arbetsveckas slit