Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. Fördela på två plåtar med bakplåtspapper. Rosta i ugnen och rör runt med jämna mellanrum så att det rostas jämt ca 25 minuter
Strö över vaniljpulver eller det du valt att smaksätta müslin med. Häll upp i en fin burk och servera till frukost eller mellanmål 2 dl solrosfrön2 dl pumpakärnor2 dl grovhackad mandel2 dl grovhackade paranötter2 dl grovhackade hasselnötter1 dl riven kokos1 dl gojibär1 dl russin½ dl krossade linfrön1 tsk äkta vaniljpulver eller varför inte testa med 2 tsk kanel och 2 tsk nystött kardemumma1 klick kokosolja
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. Fördela smöret med fingrarna tills konsistensen är sammanhängande som en stor klump
Blanda ihop alla torra ingredienser (vänta med frukterna och kanelen). Det ska vara riktigt blött och klumpigt, smaksätt med kanel tills du tycker det räcker, jag hade massor av kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.