Hej allihopa. Jag lever. Jag nästan skäms över vad lite jag har skrivit den här senaste månaden och de ser vi även på vad lite jag har bakat denna månad men jag har helt enkelt inte haft tid
Inte nog med att jag har tvingat mig själv att prova surströmming, nu hamnade paltbrödet på menyn. Och jag som inte ens har gjort iordning varken svartsoppa, gås, eller ålagille
För er som inte vet så äter jag mejerifri LCHF (med undantag för smör) i mars och oktober. Sen är det ju bröstcancer i fokus i oktober och då det är något som jag själv har genetisk risk för har jag valt just oktober
Provade göra mos på den konstiga cassavaroten jag köpte i Uppsala. Smakade lite majs om den. Men den var samtidigt trådig och konstig, så det var inte alls gott
Sedan 1999 har denna lilla skapelse haft en alleles egen dag - den 4oktober. 100gr smör5 dl mjölk1 paket jäst1 dl socker2 tsk stött kardemumma½ tsk salt13-14 dl vetemjölfyllning. 200 gr smör2 dl socker4 msk kanel (om man skulle vilja. Jäs ca 40 minuter - obs där det är lagom varmt och gott. Jäs ca 40 minuter. 13-14 dl vetemjöl. 4 msk kanel. ca 40 minuter
Ni måste ha hörsammat min uppmaning om att det fanns mer på min hemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.