Blanda ihop frukten och grönsakerna med pastan och toppa till sist med halloumi och persilja. Tärna melonen, mangon och nektarinerna, och slutligen grov hacka persiljan
Pressa ner saften från frukterna och lägg i en kastrull. Skölj och dela den färska chilifrukten. Helstekt ryggbiff2 kg välmörad ryggbiff, rumstempererad1 knippa persilja3 kvistar rosmarin½ kruka timjanflingsalt, svartpeppar från kvarnSätt ugnen på 70 grader. 1 knippa persilja
Till denna rätt rekommenderar vi ett fruktigt Chardonnay-vin. Persilja. Mycket fruktig, nyanserad smak med rostad fatkaraktär, inslag av äpplen, ananas, smör och nötter
Man blir ännu mer besviken när det händer med två frukter på raken kan jag meddela. Vill man kan man även använda örter som persilja, dill eller timjan som smaksättare
Personligen tror jag dock att man - om man inte har just de problemen - också mår bra av rotfrukter, samt av alla sorters färgrika grönsaker, frukter och bär
Gör en grönsallad och skär upp ett antal olika ovanliga frukter och placera ut dem snyggt. Häll lite olivolja över om du gillar det och garnera med persilja
Barnen vill gärna ha färsk frukt bland plockmaten och denna gång hade vi galiamelon och ananas. Jag blandade smör med vitlök och lite persilja samt gräslök som fick smälta ned över hummerhalvorna i ugnen
Jag kompletterade dock med en frukt efteråt, för alldeles för lite kalorier är inte heller bra. Häll upp i tallrik och toppa med körsbärstomater - och eventuellt färsk persilja om du har någon hemma